Paradisfruns Vardag och Fest

måndag 12 juni 2017

Tunisiska fjädrar - svenskt mönster

Har du sett mönstret på Tunisian Feathers, designern heter Michelle på poppandbliss.com. Jag kunde förstås inte motstå dessa. Många har hört av sig till mig och undrat om mönstret fanns på svenska. Mönstret fanns bara på engelska. Nu har jag översatt mönstret till svenska (Michelle på poppyandbliss.com har godkänt det så klart). Länken till mönstret finns längst ner i inlägget 😃

I det här mönstret används tekniken Tunisisk virkning eller Krokning som det också heter. Jag har varken virkat på detta sätt  eller översatt mönster för den här virktekniken tidigare. Så jag ber er att ha överseende med om jag gjort några fel i översättningen. Hör av er i så fall så får jag göra rättningar.

Om du som jag inte provat på den här tekniken tidigare så vill jag tipsa om jarbo.se - krokningsskola. Jag lärde mig av den. Här kommer länkarna till dem.
http://www.jarbo.se/krokningsskola-del-1/
http://www.jarbo.se/krokningsskola-del-2/
http://www.jarbo.se/krokningsskola-del-3/
http://www.jarbo.se/krokningsskola-del-4/

Jag har nu gjort några fjädrar och dessa är superkul att göra.


Här är mönstret på svenska
Tunisiska Fjädrar

Och på engelska Tunisian Feathers poppyandbliss

Tjingeling
Paradisfrun

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Åh, vad bra! Jag fastnade för dessa också men förstod inte riktigt den engelska beskrivningen. Supersnäll att du översatt den.
  Men, jag kan inte hitta den i länken. Blir en bild och sen svarta sidor...
  Vad gör jag för fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för att du hör av dig. Det kanske tar en liten stund för att "ladda upp" sig (om du gör det i telefonen", det gjorde det för mig. Jag har testat från flera olika enheter och det fungerar.
   /Anneli

   Radera
  2. Hej!
   Tack! Det stämde! ��

   Radera
  3. Vad ska man använda dessa fjädrar till?

   Radera