Paradisfruns Vardag och Fest

torsdag 9 juli 2015

Sophie's Universe CAL 2015 svensk översättning

UPPDATERING! För att komma till det svenska mönstret av Sophie klicka HÄR 

Nu så, äntligen klart. Det var ett gediget arbete att översätta mönstret till Sophie's Universe CAL 2015. Det har tagit timmar och åter timmar. Mönstret är uppdelat i 22 delar. Det är hela 113 varv, mönster till mormorsrutor om man vill få filten avlång och dessutom en avslutande kant. I mönstret finns länkar till bra och pedagogiska Steg för steg videos. Det är också väldigt tydliga bilder på hur man ska göra.

Bild från http://www.lookatwhatimade.net/
Jag är väldigt glad och stolt över att jag fått äran och förtroendet att översätta mönstret till detta fantastiska arbete som Dedri Uy's skapat. Titta in på hennes sida http://www.lookatwhatimade.net/ vettja :)


Här är den svenska översättningen del för del. Sophie's Universe CAL 2015
Har du några frågor eller synpunkter, tveka inte att höra av dig. LYCKA TILL med din Sophie!

Tjingeling
Paradisfrun

5 kommentarer:

 1. Vad kul att du översätter mönstret svenska! Då kan ju ännu fler virka fina Sophie :) Jag har följt originalmönstret och är på sluttampen. Det är riktigt skoj virkning. Bra jobb med översättningen!

  SvaraRadera
 2. Tackar! Det var roligt att översätta mönstret och jag är glad att så många hittat min blogg och kan virka den fantastiska Sophie.
  /Anneli

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag skulle vilja göra Sophie's Universe CAL 2015 men med färgerna som på Sophie’s Garden med rosa och lila färger och jag tänkte använda DROPS ♥ You #5 eller DROPS ♥ You #6. Skulle du vilja hjälpa mej med råd vilket garn du skulle rekommendera om jag ska göra en stor och vilka färger och hur mycket av varje färg jag behöver. Jag skulle vara jätte tacksam om du skulle vilja ta dej tid att hjälpa mej med detta, eftersom jag tycker att den är fantastiskt vacker och så gärna skulle vilja göra den. Tack på förhand. Gunilla

  SvaraRadera
 4. Hej! Var har del 9 tagit vägen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad jag kan se så ligger den kvar i inlägget här. Länken verkar fungera som den ska.
   Anneli

   Radera