Paradisfruns Vardag och Fest

onsdag 27 april 2016

Garn i USA

Jag har varit och hälsat på min dotter Anna under en vecka, hon jobbar som Au Pair i Avon, Connecticut, USA under ett år. Självklart blev jag sugen på att kolla in några garnaffärer när jag var där.
Första stället vi besökte var en liten gullig affär Knit & Pearls som låg på 395 W Avon road i Avon. Den var inte så stor och det var mysigt att gå omkring där och klämma och känna på garnerna. Kvinnan som jobbade där var supertrevlig och blev både glad och förvånad när jag sa att jag kom från Sverige och letat upp hennes lilla affär via hemsidan. Jag köpte handspunnet 100 % bomullsgarn 100 grams nystan, ungefär samma pris som här hemma skulle jag tro med den kvaliteten, ca 85 kr styck. Jag har inte bestämt vad jag ska göra med garnet än men jag ska fundera ut något roligt och bra.

Här är lite bilder från affären:
Knit & Pearls
På glaset står det; Knit one, sip two, ha ha
 
Nästa besök blev på Michael's Arts & Craft som ligger i ett område med massa olika affärer som kallas Simsbury Commons. Här fanns det många långa hyllmeter garn och tillbehör. Jag hittade lite roliga garner och även ett par virknålar med inbyggda lampor. Jag tror att bomullsgarn inte är lika populärt som annat garn eftersom det är det minsta utbudet av det. Däremot ull och akryl och andra blandgarner finns det hur mycket som helst av. 

Michael's Arts & Crafts


Kul att kolla in utbudet och även att ha några nystan med sig hem. Vi får se vad jag hittar på nästa gång jag reser.

Tjingeling
Paradisfrun

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar