Paradisfruns Vardag och Fest

lördag 12 oktober 2013

Här händer det grejer


Skaparivern har kommit igång, äntligen. Nu vill jag göra allt på en gång. Jag till och med stickar, vilket jag inte gör så ofta nu för tiden. Men det ska bli ett par Pippisockar till min Pippitokiga systerson Wille, 4 år J. Mönstret hittade jag på Knittingroom.se

Under tiden virkar jag hyllremsor till mitt skafferi, Converseskor och nu har jag hittat mönster på så små söta skor från Svarta fåret.

Veckorna som gått har varit minst sagt intensiva, mycket jobb och även mycket annat. Min rara pappa har gjort en stor operation.  Jag tog några dagar ledigt för att kunna vara ett stöd för både mamma och pappa. Nu återstår det mycket träning och jävlar anamma av pappa för att han ska komma igång att gå igen. Jag har stort hopp att det kommer att gå så bra.

Vi har haft lite arbete hemma för att få i ordning så att det blir lätt för pappa när han och mamma är hos oss. Vi har gjort i ordning ett eget rum till dem, rivit ut badkaret från badrummet, lite av allt som ska underlätta för dem. Jag vill verkligen att pappa och mamma ska känna att det är lätt och lämpligt att vara hos oss.

Wille Bus har fyllt 4 år och det firade vi förra helgen. Grattis till Wille!  
Det var inte bara kalasdag i lördags utan det bjöds på mer roligheter. Dottern Anna spenderade fredag och lördag på Fotomässan i Gävle. Hon deltog i en Instagramtävling och hon kom TVÅA och vann ett presentkort på 500 kr, Flickan som vann är Annas klasskompis Ida. Såååå roligt. Den här bilden fanns i Gefle Dagblad lite senare.

 
…Och här är Annas bild som hon tävlade med.

 
 
Resten av veckan har gått i ett huj, måndag och så fredag liksom. Idag åt vi lunch ute i det vackra höstvädret, tog oss ned till grillplatsen och gjorde kolbullar, gott så. Lite kaffe och kaka på det. Härligt med ledig tid.
 
 
Tjingeling
Paradisfrun


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar